Thursday, May 5, 2011

pre wedding

assalammualaikum...
hai,dear..


tiba2 timbul perasaan nak ambik gambar pre wedding..sebelum ni memang xde plan nak ambik gambar pre wedding...
isshhh..seronoknya...tapi En.B nak ke ek???
xpe..yang tu pandai la nak settlekan macam mane..huhuhuuuu

tapi...
nak ambik macam mane ek???
berape kos nya???
nak consept macam mane???
kalau boleh saya nak yang simple2..
banyak lagi nak kene survey ni...coz xtaw ape2 pun..
sape2 yang ade pengalaman or idea..shere2 la sikit pls...
heheheheee

antara gambar2 yang menarik perhatian saya ^__^





pic by: google






5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

pic yg kat landasan tue cntik

~ NANA ~ said...

buat la pre-wed...best :)

R-YuzSha said...

pic tue cantik semuanyer.. suke... suke..

mizzura said...

tak tau nak buat ke tak.malas sbnrnye..huhu..kalo buat pun nak suh bff tolong snap free..hehe..

nolyndila said...

ekin: :)
nana: ye ke??ni yg semangat nk buat :)
r-yuzsha: i pn suka3..
mizzura: hahahaa...mls mmg mlas..tp ble tgk org wat best je..