Tuesday, May 10, 2011

official wedding color theme

salam my dear blogger...


turquoise gray


wedding color theme bukan yang kat atas tu la...
wedding lagi 5 bulan lebih...tapi baru sekarang nak citer wedding color theme...
teruknya la cik Dila ni..
di sebab kan sifat yang x tetap pendirian tu la x boleh buat preparation..
ye la..bayangkan..pejam mata ok..
macam mane korang nak bayangkan wedding korang kalau xde color theme...huhuhuuu
x boleh kan...macammane nak beli itu ini..???semua benda x boleh..so wedding theme tu sangat penting ok..sangat penting...
hari ni 10 may 2011 dengan rasminya saya mengumumkan wedding color theme....
.
.
.
.
.
.
.
.
.

turquoise purple gray


turquoise purple gray


semua majlis akan guna turquoise purple gray..
nikah,sanding,malam berinai...all ok
kenape??? sebab saya malas nak fikir banyak2...ni pun da penat fikir ..
ishhh..memang dasar pemalaskan..hihihihihii
sebenarnya nak color turquoise gray macam picture atas skali tu....
tapi oleh kerana Dila percinta purple..dan baju nikah pun terbeli color light purple...
macam yang Dila citer kat entry lepas
terbeli ok...(walaupun hakikatnya Dila yang beria2 nak color purple tu)...
oh ye..solution untuk entry tu ialah..teruskan dengan baju tu..
maka jadilah turquoise purple gray..
tapi kat picture ni white color....
dan untuk sebelah En.B
.
.
.
.

maroon gold


so lepas ni xde la alasan lagi tak nak buat preparation ^__^
semangat nak buat preparation wedding......

p/s: all pic by google







4 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

turquoise purple gray...cantik combinasi warna tu! Tapi betul kena decide awal2 theme utk senang buat preparation awal2 & yg ptg pendirian kena kuat...

~ NANA ~ said...

i punya red gold...kekekeke

mizzura said...

turqoise..i like!!! ala..tengah pening pikir theme...adoii..

nolyndila said...

kasut pink: btl2..pendirian kene kuat kn..
nana: ye ke?? red gold mmg cantik
mizzura: jgn pening2..pilih fav color