Saturday, May 21, 2011

pelamin.. not overshadow

salam dear..

hari ni kene keje..x bestnya..kat opis cme ade 3 orang je..bertambah2 la x bestnya..
so ari ni menghabiskan masa keje dengan berjalan-jalan di google..huhuhu
mencari2 idea pelamin..fuhh..memang banyak yang cantik2...tapi kebanyakknya pelamin dewan..
oleh kerana nolyndila akan melangsungkan majlis di rumah family di johor..
so kena la cari pelamin yang bersesuaian dengan umah mak abah di kampung..
rumah xde la besa mane pun...
akibat bersiar-siar di google..
dila telah jatuh cinta kat pelamin2 arma abd rahman..
simple..dan sngat cantik..senang cakap sangat2 suka..
pelamin banyak kepada white color..so raja&ratu sehari akan penyerlah..
boleh pakai dengan ape saje color baju...
macam entry cik lijah :
anything & anyone shall not overshadow the bride.
sangat berguna untuk b2b yang lain..


pelamin dewan yang sangat cantik..
pic by google


pelamin rumah yang menawan hati






raja&ratu sehari haruslah menyerlah dari pelamin dan apa saja dari semua orang..
sebab kite la raja&ratu pada hari tu..
^___^






10 comments:

A.N.A said...

suka pelamin no.2 tu..simple tp cantik..sgt setuju yg pengapit ke dayang2 jgn over dr pengantin..hehehe..

nida-razak said...

pelamin2 dari arma mmg cantik2..nida pon mmg ske sgt pelamin2 dia..

K.I.N.A said...

kina pun adore sgt pelamin dari arma..;)

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

cawaahh....sgt2 cantek.....!!
terpegun la....plg suke yg no. 2....sm mcm lala...nice jek...hehe

nolyndila said...

ana: make sure org lain x blh over dr kite taw...
nida:cantikn..x dpt pelamin arma..lbh kurang pn boleh..:)
kina: pelamin arma simple dan cantik kn..
lijah: memang sngt2 cantik..hope nnt nolyn dpt pelamin mcm ni :)

Mr n Mrs Zaidi said...

wah comel2 pelamin tu..rse mcm nak kawen blik jer...

iedchan said...

i skeee pelamin gambar no 2tu...heheh..:P

KizZ said...

cantiklah pelamin2 ni..buat tak sbr nk kwen..

anyway,kiz xde butik..tapi leh dtg s.alam lau nk beli.
pastu,bulan 6 ni penuh ngan buka booth..so lehlah dtg time 2..

anaztasias nora aira said...

semuanya cantik tp jauh dgn tmpt saya. i dah link u dear. thanks link me. keep in touch orait :)

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

Dear...org ade award nak bg....boleh tgk kat http://non-cinderella-story.blogspot.com/2011/05/post-140-lovely-blog-award.html. Keep in touch dear..tihihi~