Monday, October 17, 2011

10 hari lagi..mood cuak

salam semua

pejam celik..pejam celik..
10 hari lagi nak jadi isteri kepada En.B...
mood sekarang happy,excited + CUAK..
agak-agaknya kenapa ye????
dila memang x pernah story tentang preparation tuk wedding..
bukan nak buat surprise..tapi mood malas,sebab wedding dila nanti biase2..
very simple..so memang xde ape yang nak di kongsi or show off..
xde pun diy veil ke,tudung ke?dila ikut je package yang ade..senangkan...
jangan menangis time wedding sudah..hehehehee
ops..lari topik plk...
ok..sebenarnya yang dila CUAK sangat..baju nikah dila x siap lg..
X SIAP lagi....
baju tu dila hantar dekat jiran sebelah rumah je..dia memang tailor pun..
ade kedai kat putrajaya..
jahitan dia memang kemas,sedap di pakai..senang citer dila dan kakak memang regular customer dia la..
baju tu dila hantar awal bulan 7..dan dila akan ambik awal bulan 10..
baju kurung moden je..
start hujung bulan 9,setiap2 minggu dila follow up ngan kak long(tailor)..
dia janji nak hantar kat rumah...oleh kerana x sampai2 baju tu..semalam dila datang rumah dia..
dia janji rabu or khamis ni..coz sabtu ni dila da balik johor..dila xnak marah2..takut hasilnya kecewa..so bagi dia buat dengan tenang... ^_^
dila mintak hantar hari rabu..takut ade ape2 yang x kene sempatla nak alter ..
sekarang ni dila sangat berharap hasil baju tu nanti memuaskan hati dan x membuatkan dila nampak gumok(hakikatnya memang gumok pn)....hahahaaa





5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehehe
tarik nafas

cik nurulain said...

cuak tak da nak kawin? :)

all the best dear. insya Allah ok baju nikah u.

cik nurulain said...

cuak tak da nak kawin? insya Allah baju nikah u will turn out fine. jgn risau sgt. ikut kata ekin tu. tarik nafasss.....lepass....

Cik Kasut said...

alah tak de apalah...insyaAllah sempat kot...tak pun buatlah hint2 kat kak long tu..bagi dia paham tah2 dia lupa kot

nolyndila said...

ekin: tarik nafas..kempis perut..bile lps..kecewa..hahahaha

cik nurulain: cuak la jgk..yup..hrap2 bju tu ok kn

cik kasut: bkn stakat bg hint..ckp trus trang da pn..heheheee