Thursday, April 7, 2011

bunga telur baju nikah


salam sejahtera...

bunga telur da settle..minggu lepas saya n my sis ke gombak tempah bunga telur??? jauh ke???boleh tahan la..thank to FIL sebab bagitahu tempat tu..harga bunga telur yang telah di tempah rm1.20 je..itu lah yang paling murah saya jumpe..malas nak survey2 lg..banyak benda lagi yang perlu di survey kn..
now nak story pasal baju nikah...
ingat lagi x baju nikah saya color light purple yang saya nak tukar white color..
x jadi ok..so teruskan la dengan light purple..
saya da decide nak buat kurung moden je..simple :)
tapi xtaw lagi nak buat leher baju design macammane...
sebelum decide leher baju kne decide dulu nak pakai tudung macam mane???
xtaw ni..pls bagi pendapat....
mane satu yang lebih sesuai tuk muka bolat macam saya ni?????

no.1
no.2
no.3
no.4
no.5


mana satu ek??????
no.1 & no.4 cantik kn... :)

pic by google






5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik2

nida-razak said...

ske no 1 n no 3.. =)

b2b from perak dtg lawat... =)

♥ Kasut Pink ♥ said...

Yang dato siti pakai tu best, sng suami nak cium dahi lps nikah..huhu

Sue Zaman said...

sue suka no1 dan no3

sue pun tgh fikir2 nak pkai tudung cam ner time nikah nnt... baju pun xdesign lg nak wat cam ner.. :)

A.N.A said...

suke no.1 n no.3 jugak..yg dato' ct 2 cantik..

hai..b2b from kedah..