Saturday, March 12, 2011

saya xnak tengok


kalau di tanya preparation satu benda pun x buat lagi..xpe..banyak mase lagi...
saya suka baca dan tengok2 blog B2B yang lain...menarik....creative...macam2 idea dan info dapat di kongsi...
semalam cik B call tanya nak ape untuk batal air sembahyang mase nikah ,future SIL nak tolong belikan..nak semua boleh x???nak rantai,gelang,cincin...boleh x cik B???
cik B ckp boleh...:) tapi kalau nak semua..confirm2 la halus je...macam iklan nescafe tu...huhuhuu
so saya decide nak gelang je coz cincin da banyak..mase zaman bercinta,mase merisik dan bertunang...lagi pun saya ni cuai ckit...kalau bukak cincin suka letak sesuka hati...
so my future SIL da belikan gelang tuk batal air sembahyang masa nikah...awal kan..biar la,family cik B memang excited nak dpt menantu perempuan...cik B saya anak lelaki tunggal...so segalanya family cik B yang decide..sedihkan..tapi saya terima je ape pun pilihan family cik B..baik la konon...
ye la..kena la jaga hati family sana jugak..
B2B lain mesti pergi beli barang2 kawin ngn pasangankan...jelousnya boleh pilih sendiri...
saya pun teringin jugak..tapi xpe la..lupakan je la...
cik B tanya nak tengok x pic gelang yang kakak dia beli...dia cakap cantik...comel...kiut,tapi saya tahu dia cuma nak jaga hati saya..:(
saya xnak tengok gelang tu...saya nak tengok masa nikah nanti je..
dia tanya lagi..ade kot 10 kali...saya tetap Xnak tengok....
kalau saya tengok sekarang then saya x berkenan..confirm saya akan moody...
dan hilang la lagi mood nak kawin saya...huhuhuhuuu
saya harap biar la gelang tu saya suka.....
doakan tuk saya ok... ^__^


macam man rupanya ye....

macam ni ke???
macam ni???


pic by google



5 comments:

nolie said...

tunang nolie pun anak lelaki tunggal gak..huhu. manja nor ngn mak. xpe, barang kemas tetap nampak cantik sbb ada harga kan hehe :)

qaseh_fariza said...

ok gak xtgk gelang tuh. suprise time nikah baru tgk. qaseh suka mcm tuh

mizzunderstood said...

cantik... =)
hi dear...1st time reading ur blog.b2b johor kn?me too!nak exchange links x? =)

elephantdaughter said...

nolie: waa..mesti jd menantu kesayangan kn...:)

qaseh: yela kn...bru la suprise..

mizzundertood: hi dear..exchange link..blh je.. :)

Wawa Yusoff said...

dear, wawa pun MIL yg pilihkan. wawa x ikut pun masa diorang pegi beli tu. seronok jugak sebenarnye. sebab dah selalu ikut taste kite and kadang2 bile ikut taste org ni rasa kelainan sikit :)