Tuesday, March 8, 2011

nak tukar baju nikah boleh x


tadi belek2 bloger2 b2b...tiba2 rase nak tukar baju nikah...
kain baju nikah yang saya n cik b beli color light purple...sebab saya ni peminat purple..so cik b saya setuju je la bila saya mintak color light purple..
tapi bile tengok baju nikah white color rase nak pakai baju nikah white color la....
macammane ni..kalau cakap kat cik b confirm kene marah...sebab saya yang gatal sangat nak beli kain tuk baju nikah color purple..
saya nak white color.... :(
ni la akibatnya terlalu fanatic pada purple..
skarang nak pilit theme color pun da susah..padan muka saya..
rase-rasenya la kan kalau saya pergi tukar boleh x???heheheheee
atau saya kene beli baru???? waaaaaa..itu satu pembaziran.....
tiba-tiba hilang mood nak kawin...boleh gitu...huhuhuuuu
xpe la..nanti saya nak try bincang ngn cik b..harap-harap dapat solution yang akan mengembirakan saya :)
doakan saya k....





pic by google



6 comments:

Sue Zaman said...

hai...
light purple pun cantik jgk... xslh kite wat lain dr yg lain.. selalu sgt nikah jer white so kite ubah lah colour lain plak...

:D

J.i.J said...

dear.. light purple just cute lah .. dun be sad lah ek.. be cool.. yg penting u confort what u feel bettrkan... nanti nikah tu terselah purple sampai ke muka.. kan3!!

elle's laaa~ said...

yang last tu mcm cantek ja!! hehe

lovelyadibah said...

huuu~...alololo..bese la kalo kita dh tgk byk2,jadi rambang mata!:)

be confident with your colour sayang!

eh b2b eyh??salam kenal!:)kita link tau!:)

cikFM said...

eh2 kite same.. i pon fanatik pepel.. bak kate encik tunang.. "kalau xdek pepel boleh mati kutu kan".. huhu.. mase tunang dulu dah kale pepel.. mase sanding rase nk pepel lg.. tp its a big no..no.. uhuhu.. try ckp elok2 dgn die...

elephantdaughter said...

SUE: mmg lain dr yg lain..org pkai white sy pkai purple :) hehehehe

JIJ: ha'a nikah nnt tserlah smapi ke muka2 pn purple...huhuhuu

LOVELYADIBA: salam kenal :)

cik FM: same la..mase tunang pn cik B bg colour purple....