Wednesday, January 26, 2011

mencipta penyakit



plus minus...tinggal 1 mggu je la tarikh tunang aku..huhuhuu..
so dengan bersemangat wajanya aku berdiet..harap2 akan nampak lebih menarik dan slim pada hari tu nanti..
serius..memang aku berdiet giler2..1 ari aku cume makan 3 keping roti kosong ngn sebiji buah..
diet punya penangan hari ke 3 aku pitam..lemah giler badan,sebab xde tenaga..
ahahaha....padan muka aku kan..tu la nak diet sangat..da la x ikut cara yang betul...
betul2 mencipta penyakit tuk diri sendiri...
aku yang manje mengada2 ni pun mengadula kat cik bucuk syg...
dia nasihatkan x payah la diet2..nanti aku sendiri yang sakit...
aku ape lagi..happy giler la..lepas ni boleh makan ape saja..tanpa control2...hehehhee
sebelum tu aku tanya kat cik bucuk..kalau aku gemok and x cantik (prasan cantik la tu)hehehe..
dia love aku lagi x????
ha'a..jawapannya sangat2 senyakitkan hati,perut,kepala,kaki semua...nak tergelak pn ade..
"bb..b sayang bb sebab hati..b bukan sayang lemak2 bb"..biase la belum kahwin..nanti da kawin x tahu la kan..kan..kan....
so start now aku da x diet giler3 mcm tu lagi..just control makan je... :)
amalkan diet seimbang..




2 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

bangga menjadi follower blog anda yng pertama..

**1

elephantdaughter said...

=)